Safari Ltd.

Speeldieren van top kwaliteit!


  Deze categorie wilde dieren van Safari bestaat uit de Wild Life Wonder XL-verzameling serie, de incredible creatures en de gangbare wilde dieren van Safari Ltd
De speeldieren van Safari Ltd. zijn van hoge kwaliteit. Safari maakt gebruik van stevig kunststof materiaal dat bestand is tegen water en veelvuldig gebruik.

De dieren zijn mooi speelgoed voor kinderen en leuk verzamel object voor de fanatieke verzamelaar. De speeldieren van Safari Ltd zijn mooi vormgegeven en er worden regelmatig nieuwe edities op de webshop bijgevoegd. In de afbeelding hieronder kun je het verschil zien tussen een normaal Safari Ltd speelgoed figuur en een groter plastic dierfiguur uit de "Wildlife Wonders".

speelgoed dier  plastic dier

Er zijn dus verschillende formaten van de speelgoed dieren. Ook hebben we een pagina met mythologische wezens en draken van Safari die zeker de moeite waard is.
Het merk Safari Ltd. is een Amerikaans merk. Safari Ltd richt zich op de ontwikkeling en ondersteuning van educatie bij kinderen. De slagzin luidt dan ook " Toys that teach ". Er wordt samengewerkt met leraren en deskundigen in projecten rondom scholen en onderwijs. Er zijn blogs te lezen waar ideeën voor thuisscholing worden gedeeld en artikelen met mooie foto's waar je kinderen met zogenoemde sensory bins aan de slag ziet. Dit zijn opstellingen waar kinderen met behulp van een bak met bijvoorbeeld steentjes en/of speelgoed dieren mogen spelen en zo hun zintuiglijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. 

Bekijk hier ook de nieuwe Safari Ltd 2022 modellen. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

 

 

  • schleich
  • papo
  • collecta
© 2019 - 2024 diermodel.nl | sitemap | rss