Sorteer op
per pagina
 • Zwarte beer  CollectA 88698
  Zwarte beer CollectA 88698

  CollectA 88698 - American Black Bear
  9 x 6.2 cm

  € 7,95 € 6,95
 • Zwarte luipaard CollectA 88890
  Zwarte luipaard CollectA 88890

  Dit dier komt in het echt niet vaak voor. Bij de zwarte luipaard ontbreekt het dominante agoutiallel A in de genen, waardoor het kenmerkende patroon op de huid niet of nauwelijks te zien is.

  12.8 (L) x 7.5 (H) cm

  € 7,95 € 7,25
 • Zwarte panter CollectA 88205
  Zwarte panter CollectA 88205

  CollectA 88205 - Black Panther
  11 x 3,5 cm

  € 5,50
 • Wilde dieren kadoset CollectA 89674
  Wilde dieren kadoset CollectA 89674

  Eland, gnoe, bizon, olifant, elandantilope

  Collecta Gift Set / Wilde dieren: SET 5 stuks Wilde dieren, in geschenkdoos 33x9

  € 38,95
Sorteer op
per pagina

collecta dieren

 

CollectA. 

 Op deze pagina kun je wel 100 verschillende speelgoeddieren vinden. Vogels, reptielen, zeedieren en boerderijdieren en andere CollectA dieren zijn te vinden op de betreffende hoofdpagina's.

Luipaarden, gazelles en buffels van de Afrikaanse Savanne of een olifant. Welk kind vindt een brullende leeuw nu niet spannend?! 
Apen en tijgers uit de jungle van Azië en Zuid-Amerika. Mooie dassen, herten en beren uit prachtig betoverende bossen. Als je een CollectA dier wilt kopen kun je op deze pagina veel varianten vinden! 

CollectA maakt prachtige plastic speelgoed dieren voor kinderen en verzamelaars. De modellen worden van stevig kunststof materiaal vervaardigd en met de hand beschilderd, ze zijn bestand tegen water en gaan lang mee. De dierfiguren zijn tussen de 5 en 15 cm lang. De exacte afmeting staat bij de productbeschrijving van elk figuur. CollectA is een van de grootste op het gebied van dieren figuren. Er zijn meer dan 560 verschillende CollectA dieren en andere producten te verkrijgen. Deze worden in meer dan 30 landen verkocht.

Kinderen kunnen uren spelen met de dieren van CollectA. Alle modellen voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Het speelgoed is dus veilig en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. We hebben hier de hele collectie van de CollectA dieren te koop staan en zorgen dat we alle nieuwe exemplaren,  zo snel mogelijk op de website beschikbaar hebben. De nieuwe CollectA 2020 collectie is weer zeer mooi en net weer iets beter dan het voorgaande jaar. Heb je de zwarte luipaard al gezien of de Indische Tapir? Ze zijn prachtig! Kijk voor de CollectA zeedieren op de pagina van zeedieren en pooldieren en vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de CollectA dinosaurussen. Deze is namelijk ook zeer uitgebreid. 
 

 • schleich
 • papo
 • collecta
© 2019 - 2021 diermodel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel